Manifest:

  • Det er en principsag for os, at du som bilkøber hos os, føler tryghed ved den investering du har foretaget, eller er tæt på at foretage. Kvalitet og troværdighed er nøgleord  
  • Vi garanterer at alle vores biler er ubehæftede ved overdragelse
  • Vi garanterer at km-tallet er 100% korrekt, på alle solgte biler

Erfaring:

Med over 30års erfaring indenfor autoreparation, sideløbende med køb og salg af brugte biler, vil vi godt garantere dig, seriøs vejledning. Du er i helt trygge hænder. 

Vi bestræber os på at have et bredt udvalg af nyere brugte kvalitetsbiler, med servicehistorikken iorden, både til private såvel som til erhverv, og i alle prisklasser. Alle vores biler er som udgangspunkt altid topklargjorte, og leveres altid frisk servicerede. Vi servicerer alle biler, på eget værksted, hvorfor vi altid ved, hvad bilen netop har gennemgået, hvad der er skiftet og/eller repareret, inden du som ny ejer, overtager bilen.   

Hvad vi ikke har..

..skaffer vi meget gerne til dig. Vi har gennem årene oparbejdet et stort netværk, hvilket betyder at, søger du et helt bestemt køretøj, så er vi garant for at finde det til dig. Særligt tyske mærker, og tidligere leasingbiler, er vores specialitet.  

Finansiering

Finansiering af en ny bil er vigtig. Her er flere muligheder, lige fra din egen bank over selv-finansiering, til et af vores samarbejdspartnere indenfor finansiering. Noget du som bilkøber skal tage stilling til. 

Vi giver gerne et skarp tilbud på finansiering, og du vil få svar i løbet af kort tid, blot du henvender dig indenfor normal åbningstid