Autoværksted

Hanning Auto er mange midt- og vestjyders foretrukne multimærke værksted. Vi klarer stort set alle tænkelige reperationer på din bil, uanset om din Porsche skal have skiftet IMS lejet eller din Ford ikke vil starte, så har vi ekspertisen og knowhow. Vi tilbyder også andet arbejde til konkurrence dygtige priser og ikke mindst med kvalitet i højsædet. Det gælder alt lige fra klargøring til syn, hvad enten det er din personbil/kassevogn og/eller trailer samt campingvogn. Er uheldet ude og bilen har fået skrammer, klarer vi også genopretning af karosseri skader - vi har reperatørnummeret og godkendelsen fra forsikringsselskaberne der kræves.

Som noget nyt kan vi som en af de få i landsdelen, tilbyde gennemskylning af alle typer automatgearkasser. Vi får besøg af en del kunder, som desværre har ofret alt for mange penge på nyttesløse værkstedsbesøg, fordi deres automatgearkasse skifter dårligt, eller måske for sent. Meget ofte er det olien den er gal med. Et traditionelt olieskift som næsten alle værksteder tilbyder, afhjælper næppe problemet. Hvorfor er en ren og frisk olie så vigtigt? Mange værksteder inkl. de autoriserede er af den helt klare overbevisning, at olien ikke skal skiftes, fordi det er et lukket system, og olierne i dag er så gode - som fx longlife osv. Gearkassen arbejder meget og ganske hårdt ligesom din motor gør. Under visse belastninger kan olien blive overophedet, således den brænder den af – i fagsprog siger man olien oxiderer. Med andre ord mister olien sin viskositet (sine smøreegenskaber) og danner slam. Over tid vil dette medføre nedsat funktion af gearkassen, da olien nu ikke kan smøre korrekt og på grund af naturlige aflejringer under drift blokerer dette gearkassens filter, ventiler samt ventilhus og derved blokerer for gennemstrømningen af olien og funktionen for ventilerne.

En anden gevinst ved en gennemskylning er også, at man kan se om der er vand i den brugte olie. Vand er i særdeleshed uønsket i gearkassens lukkede system og endnu en stor faktor for nedbrud af gearkassen. Det vil med stor sandsynlighed kunne fanges i opløbet via en skylning af gearkassen, i stedet for det først opdages når gearkassen melder fejl.

Vores erfaring viser at du bør få skyllet gearkassen for hver 60.000 km. Kører du taxa, eller kører du tit med stor trailer eller campingvogn, så anbefaler vi 40.000km.

Husk, at vi klarer alle typer gearkasser, uanset om det er DSG, CVT, Tiptronic, Multitronic mfl. 

Vi tilbyder også chiptuning af alle benzin- og dieselbiler, som udgangspunkt årgang 2000 og frem. Det er dog en forudsætning at de har turbolader. Ændring af softwaren sker via OBD stikket eller bootmode, hvilket afhænger af styreboksen. I forbindelse med ændring af softwaren tilbydes også: EGR off, DPF off, AdBlue off, DTC off, NoX off, Vmax limiter off.

Ønsker du blot en økotuning med op til 25% bedre brændstoføkonomi, klarer vi også det. 

Et lille udpluk af det vi også tilbyder:

- Tjek og service af alle AC- og klima-anlæg

- Tjek af bremser på prøvestand

- CO måling ifbm syn

- VCDS og HSP tester til diagnosticering og sletning af fejl/fejlkoder i alle typer ECU

- Karosseri arbejde/udbedring af skader samt korrosion

- Udskiftning af alle typer autoruder samt reparation af stenslag

- Formidling og håndtering af papirarbejdet mellem kunde og forsikringsselskab hvis du er involveret i en skade

- Flushing/gennemskylning af alle typer automat gearkasser - DSG, Tiptronic, CVT, Multitronic, Powershift osv

- Gratis lånebil når du får din bil repareret 

Et uforpligtende tilbud: Vi får løbende nye kunder på værkstedet. De har alle erfaret vi er et af de billigste værksteder i området. Giv os et kald og få et uforpligtende tilbud, på arbejdet der skal udføres på din bil.    

Husk, at planlagt service og vedligehold er bedre end akut reperation.

 


 

Værksteds oplysninger
No macro content available for WYSIWYG editing