SERVICE PÅ ALLE BILMÆRKER

Med fuld garanti!

 

.

 

Velkommen til Hanning Auto

Som Hella Service Partner autoværksted tilbydes professionel udførelse af alle former for service og reparation på nye og brugte biler - private såvel som erhverv. Kort sagt, alle biler er velkomne. 

For at yde vores kunder den bedste service, investerer vi løbende i udstyr, som gør vi med rette kan kalde os multimærke værksted. Og med flere hundrede kvadratmeter værksted og pladeværksted, samt adskillige autolifte, er der også plads til din bil.

Vort personale deltager løbende i tekniske efteruddannelses kurser og er dermed fortrolige med de nyeste teknologier. Vi er omfattet af EU loven der trådte i kraft den 1. Januar 2003 der gør du som kunde frit kan vælge os til at udføre alle former for serviceeftersyn og reparation, indenfor nybils garantien. 

Er du/I i markedet for en nyere brugt bil, hvor den første ejer, allerede har taget de dyre km, så tag en snak med os. Vi bestræber os på at have topklargjorte kvalitetsbiler på lager, med historikken iorden. Tilmed til særdeles konkurrencedygtige priser. 

Vi kan også tilbyde flushing/gennemskylning af din automatgearkasse. Døjer din bil med dårligt og/eller for sent gearskifte, så er dårlig og beskidt olie med stor sandsynlighed synderen. Læs mere under fanebladet Autoværksted. 

Ydermere tilbyder vi også chiptuning af alle benzin- og dieselbiler fra årgang 2000 og frem, blot disse har turbolader. Enten via OBD eller bootmode. 

Husk at, når vi servicere din bil, har du mulighed for at låne en kundebil. Uden beregning naturligvis. 

 

 

Kontakt oplysninger:

Hanning Auto v. Søren Holm

Hanningvej 14, 6900 Skjern

6900 Skjern

T:  +45 97362248

M: +45 28440558

Mail salgsafdeling:

salg@hanningauto.dk

Mail værksted:

vaerksted@hanningauto.dk

Mail administration:

bogholder@hanningauto.dk